Mycket på gång!

Ja men se där! Ett blogginlägg till på bara 1 vecka, inte illa va? ;)
Ni kanske undrar hur det gått med Samis sovande och jag kan meddela att det gått alldeles galant. Numera somnar han på bara en liten stund efter att han först druckit välling med oss, chillat ner lite och vi läst för honom. Han vaknar i princip aldrig på nätterna och den enda gången han gjort det på 5-6 nätterna så somnade han om utan välling. Så skönt att det funkar så bra! Lite ledsen är han dock när vi säger god natt och går ut ur hans rum men det går över fort så jag tror inte att det är nån större fara.
Nu har vi börjat om med jobb och dagis efter semestern. Känns mycket bra! Semestern var superduperbra men jag gillar vardagen också. Dessutom behöver jag än en gång ta tag i min vikt som skenade iväg på semestern, och jag vet att det funkar som allra bäst när vardagen lunkar på. Jag har ju ätit enligt GI-metoden under våren och sommaren och mått jättebra av det, så det känns självklart att fortsätta. Ikväll har jag beställt hem en ny bok som jag tror kommer att passa oss alldeles utmärkt.
En annan trevlig överaskning kom igår när jag och min chef pratades vid. Jag blev lovad att få fortsätta jobba i 2 (!) år till. Har jag inte fått en fast tjänst innan dess (om någon av ordinarie personal slutar..) så blir jag då inlasad. Detta innebär att jag i princip fått fast tjänst och det känns helt underbart!

Det var allt för nu, lev väl!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej kul att du uppdaterar :) Skönt att det går så bra vid sängdags för Sami.Kul med jobbet också! Alltid skönt när det rullar på problemfritt!

2011-08-18 @ 20:18:39
URL: http://cyberkaka.blogspot.com
Postat av: Carro med Majlis

Grattis till jobbet! Här går jag själv och har ångest för att snart bli färdigpluggad och behöva söka jobb, så det är kul att läsa hur bra det går för dig!

Jag önskar att vi hade kunnat träffas.

Kram!

2011-08-21 @ 17:24:37
URL: http://www.helylle.bloggplatsen.se
Postat av: Josefin

GRATTIS! Härligt att nya nattrutinerna fungerar

2011-08-28 @ 22:13:14
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com
Postat av: Malin

Grattis till jobbet, vad roligt för dig :)

2011-09-01 @ 12:08:55
URL: http://malinstraning.blogg.se/
Postat av: Pernilla Be

Grattis till jobbet! Och lycka till med GI! Alla sätt är bra - bara man gör något!Kram, Pernilla be

2012-04-12 @ 22:01:18
URL: http://Www.pernillasviktresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0