Söndag

Måste säga att dagarna flyter på väldigt fort trots att jag inte gör nått speciellt. Nu mår jag i alla fall mycket bättre efter att ha återhämtat mig från förkylningen i veckan, den var inte kul!
Ikväll kommer Lina till oss och ska bo här i veckan i väntan på hennes nya lägenhet. Det ska bli trevligt med mer sällskap :) På fredag åker Fredrik till Göteborg över helgen och jag åker till Luleå. Ska bli riktigt fint att träffa alla fina där och att för första gången få träffa Liv och Robins lilla Ralf :) Jag längtar! Ska se till att knipa igen hela helgen, vill ju inte riskera att Fredrik missar allt det stora som ska hända.
Ptjaa så mycket mer än så har jag inte att komma med i nuläget. Senare idag kommer Björn och Sofia hit och ska bjuda oss på mat. Så himla snällt! Det ska bli trevligt och mysigt.
So long..!

Tröttsamt

Idag är tredje dagen som jag känner mig förkyld och orkeslös. Å det är så himla tråkigt! Har inte varit utanför lägenheten sen i lördags (om man inte räknar med en snabb sväng på Ica i söndags). Idag hade jag tänkt att åka till skolan och äta lunch med Marie och Patrik och sen svänga förbi Susanne som jag brukar jobba för och hämta lite jobb som jag kan göra hemma. Steg upp för någon timma sen och allt kändes okej, duschade och började fixa mig men sen tog orken slut. Jag får lov att skjuta upp lunchdejten och att hämta jobb till senare i veckan. För även om jag skulle orka mig iväg nu så tänkte jag och Fredrik gå på bio sen och då hinner jag inte åka hem emellan och att gå på stan i nån timme tills Fredrik slutar känns inte riktigt som ett alternativ. Nåja, nu är det slutgnällt. Bion ska jag orka gå på i alla fall, det har jag bestämt.
Igårkväll trodde jag nästan att det var bebis på gång. Hade sjukt ont i magen, antagligen var det förvärkar men det är ju jättesvårt att veta. Har sen haft ont hela natten men har ändå lyckats sova hyffsat. Men nu har det avtagit så det var nog bara kroppen som övade för förlossningen. Det var ganska jobbigt och läskigt men väldigt spännande :) Å, tänk att det snart är dags!
Nu ska jag vila, vila, vila så jag pallar med Sherlock Holmes ikväll :)
So long!

Första lediga dagen..

Och ledigheten har börjat bra. Blev ingen lång sovmorgon direkt då de började med renoveringen av lägenheten under våran runt 8. Lika bra det, en anledning att ta sig upp i hyffsad tid och inte sova bort halva dagen och bli seg. Har sedan fixat i ordning i tvättstugan så att det nu även funkar som blöjbytarrum :) Blev mycket bra, kan fixa en bild sen.
Det känns faktiskt aningen sorgligt att inte vara i skolan.. De andra börjar en kurs idag som jag verkligen sett fram emot att läsa. Och jag kommer sakna att hänga med Marie och Patrik och de andra.. Men jag ska se till att träffa de ofta i alla fall. Och det känns okej, jag kommer ju bli klar med skolan sen. Och det är ju på grund av en helt underbar anledning som jag inte är där idag.
Igår läste jag ut boken "Ett tal till min systers bröllop"  skriven av Linda Skugge som jag fick i julklapp. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den, eller ja.. Jag tycker nog att den var rätt dålig. Den handlar om att vara småbarnsförälder och all stress det innebär. Den var ganska kul ibland och väldigt snabbläst. Men jag blir bara så himla irriterad på Sylvia som boken handlar om. Jag fattar inte hur man kan störa sig så mycket på saker och bli stressad över saker som man KAN göra nått åt men inte gör det. Som exempel, om katterna kissar överallt, är deprimerade och enbart jobbiga. Då kanske man ska i alla fall fundera över att ge bort de, men nej. Istället kan man ju lägga tid på att gnälla över hur sjukt jobbiga de är. Nej jag förstår inte riktigt. Sen så förstår jag inte heller att stora delar av boken handlar om någon annan tjej som skrivit en bok för länge sen som jag inte vet ett skit om men som jag ändå "tvingas" läsa sida efter sida om. Nej det här är helt enkelt ingen bok jag rekommenderar, verkar dock som att många andra småbarnföräldrar tycker att den är extremt underhållande och igenkännande. Jag hoppas att de har fel.
Nu ska jag ta mig en liten vila tror jag, idag är en riktigt dålig dag i fogarna. Det hugger och ilar och gör ooont. Jag antar att vila är det som gäller. Ska börja på någon ny, förhoppningsvis bättre, bok :)

Vecka 36

Ja herregud! Tänk att vi redan är där. Bara 4 veckor kvar tills beräknat förlossningsdatum. Halleluja vad jag, eller rättare sagt vi, längtar! Idag har vi varit på en riktig shoppingrunda. Vi köpte bland annat en riktigt skön fåtölj med tillhörande fotpall på Jysk, en matta till sovrummet, en lampa till köket, en massa mat och lite sånt som är bra att ha tills vi kommer hem med bebisen typ tvättlappar och lotion och olja och sånt. Dessutom var vi på babyproffsen och hämtade ut en gratis babybox som bland annat innehöll en blöjhink, prover på blöjor, baby wipes, amningsinlägg, en napp och lite rabatter på diverse bra-att-ha-grejer. Jag är mycket nöjd! Men himla trött, känns att orken verkligen inte är stor nu. Igår var en sån dålig dag då jag bara var trött och mådde dåligt och hade ont i fogarna hela tiden. Ush. Men idag har varit en mycket bättre dag. Nu är jag peppad på att få i ordning i tvättstugan där vi ska ha skötbord å sånt men där det idag mest ser ut som ett soprum. Nåja, det har jag tid att göra imorrn. Eller någon annan dag :) Nu ska vi kolla lite Seinfeldt-avsnitt. Som jag älskar den serien! På återseende.

Fäääärdig!

Jepp, idag blev jag helt klar med skolan. För nu alltså. Jag har såklart en termin kvar som jag ska ta itu med till hösten men det är då. Nu ska jag njuta av att vara ledig och vila mycket tills det är dags att klämma ut den där lilla människan som huserar i mig. Sen lär det inte bli lika mycket vila men desto mer mys och pys med den lilla familjen. Oj så jag längtar! Men nu ska jag bara njuta av att ha mellan 0 och typ 6 heelt lediga veckor framför mig. Ikväll blir det att fira terminsavslutet med biljard och fika med klassisarna.
Tjo!

Lat.

Det har varit riktigt lata dagar här på sistone. Kursen jag läser nu är så pass lugn att jag till och med kunde ta hela fredagen ledigt och städa lite hemma och sen bara ha det lugnt och skönt. På kvällen kom Marie, Mikael och Patrik hit och vi spelade spel och åt kladdkaka. Mycket trevligt trots att jag inte lyckades vinna i varken Buzz eller Qube.
Igår var inte en jättebra dag, jag och Fredrik hade det väldigt mysigt men mitt humör var inte riktigt 100 och trött var jag och till slut kom tårarna helt utan anledning. Men det gick ju såklart över efter ett tag. Idag känns det mycket bättre. Vi har latat oss hela dagen och sett "Taking Woodstock" en mycket bra film faktiskt!
Det bästa som hänt i helgen är att Liv och Robin fått sin lilla pojke. Fick en bild på den söta lilla personen i ett mms idag. Oh my, så fiiiin! Vad jag längtar efter att träffa de nu. Och vad jag längtar tills min och Fredriks kommer.
Jag börjar känna mig riktigt otymplig och tjock. Jag är ganska trött på att inte orka, en dag som denna då solen skiner och det bara är någon enstaka minusgrad hade jag i vanliga fall hemskt gärna tagit en promenad. Men jag orkar verkligen inte! Det börjar ju fan bli en kamp att gå till bussen med ständiga sammandragningar och håll och annan skit. Nåväl, tiden går faktiskt (fortfarande) fort framåt och snart är jag ute på långpromenader med barnvagnen.
So long!

Ingen superdag...

Nej det började redan igår med att jag kände mig helt slut. Ville bara sova, ont i magen (sammandragningar) och världshistoriens håll av att gå till Ica. Allmänt krasslig helt enkelt. Trodde det berodde på att jag var trött av första skoldagen efter ledigheten. Men idag har jag bara varit hemma (försökt plugga men det har inte gått bra) och hela dagen har gått i krasslighetens tecken.. Sjukligt trött, illamående, sammandragningar, lite feber och dessutom foglossningar från helvetet. Nej ush jag tänker inte falla på målsnöret nu när det bara är dagar kvar av skolan. Nu ska jag gå och sova och försöka sova ut ordentligt imorrn. Förhoppningsvis mår jag så pass bra att jag orkar plugga lite mer imorrn och slipper skämmas när vi ska ha handledning på torsdag. Håll era tummar för mitt välmående.
God natt.

RSS 2.0