Ultraljud och svinis..?

Ja idag var det äntligen dags, lite nervös var jag men det hade jag ju inte behövt vara. Allt såg bra ut och det var bara en liten bebis där inne (om det nu är bra eller dåligt, Fredrik blev lite besviken hehe). Från början blev jag lite besviken för jag förstod inte mycket alls av vad jag såg men sen förklarade barnmorskan mer och sen puttade hon en massa för att vi skulle få någon bra bild. Men den lilla bebisen verkar envis och ville inte byta ställning alls, så jag fick gå och kissa och sen jäklar så fick vi några riktigt Top model-bilder :) Jag ska lägga in en bild här sen när jag scannat in dem, just nu fungerar inte skrivaren och jag är så trött och slut att allting känns som ett projekt.

Har känt på mig några dagar att allt inte står rätt till, har varit täpp i näsan och extremt trött.. Men nu ikväll har det blivit värre, misstänker att jag har feber och känner mig rätt risig. Må det inte vara svininfluensan bara, det vore så himla läskigt.. Men jag tror inte att det är det, antagligen är det bara en vanlig förkylning det är den känslan jag får. Jag som hade tänkt att fara iväg till Krogen ikväll och lyssna på Fredrik och några till som skulle stå-uppa, skulle träffa Helena min gamla arbetskamrat också.. Men nu känner jag att det blir te med mycket honung och soffan istället. Jag hoppas verkligen att jag inte blir så dålig att jag inte orkar med skolan men jag tror att det ska gå bra.

Återkommer när jag är piggare. Kram!

Vilken känsla!

Ja nu känns det mycket bättre inför morgondagen. Jag är rätt så säker på att det var den lilla lilla där inne som jag kände sparka för en liten stund sedan. Vilken otroligt trevlig känsla :) woho!

Trött..

Ja ush vad trött jag är idag. Natten har mest bestått en massa knasiga drömmar och inte så mycket djup sömn. Kanske jag kommer att få äta upp det där jag skrev förra veckan om att jag sover så bra? hoppas inte det.

Drömmarna har mest handlat om ultraljud, jag är nog rätt spänd inför morgondagen då vi ska få se den lilla för första gången. Kroppen är fylld att känslor, en blandning av förväntan och rädsla. Tänk om allt inte är som det ska? Jag vet ju att risken är extremt liten och Fredrik är lugn som en filbunke men jag kan inte låta bli att vara lite orolig. Låt allt vara som det ska, då kommer jag vara världens lyckligaste imorrn.

Helgen var precis lika skön som jag hade hoppas på. Blev kanske inte riktigt så mycket vila som jag trott men desto mer roligheter. Både kräftskivan och improteatern var jättebra.

Kvällen kommer gå i tv-tittandets tecken. Herregud vilken tv-tittare jag gått och blivit haha. Men det är ju så mycket bra att se nu, speciellt idoool!

Vi hörs!

Så var det helg igen..

Gårdagskvällen spenderades hemma med god mat, chokladpudding, idol och spongebob-filmen, en väldigt skönt kväll! Somnade nog runt 23 och sov till 9.30 idag så jag känner mig riktigt utvilad.

Om en stund ska vi åka iväg på Bondens egna marknad som är här i stan några lördagar varje höst. Insåg precis att det är sista gången för i höst och jag har missat varje gång så nu ska dit och shoppas massa närproducerade grönsaker och annat gott tänkte jag.

I eftermiddag ska vi åka iväg till Fredriks farbror + familjs stuga i närheten av ö-vik. Vi skulle låna deras bil igår (hade tänkte köpa en barnvagn i Vännäs som vi hittat på blocket men den hann tyvärr bli såld..) och då blev vi inbjunda på kräftskiva ikväll, och sånt tackar man ju inte nej till! Bli nog att sova över där med, tror det blir mysigt.

Imorrn måste jag plugga lite och sen ska jag, Marie och Fredrik och titta på improvisationsteater. Det brukar alltid bli en massa skratt när man ser den.. Att de dessutom uppträder helt gratis är ju inte helt fel.

Ser ut att kunna bli en riktigt bra helg, nu ska jag dricka upp morgonkaffet och surfa runt lite innan det bär av.

Just det! Sen så lovar jag att första mag-bilden ska komma upp snart. Måste bara få till en bra bild :)

Puss!

Fullspäckad dag..

Ja idag har det verkligen varit full rulle. Var på skolan vid 8 och satte igång med uppsatsarbetet tillsammans med mina kompanjoner och vi fick massor gjort. På eftermiddagen gjorde vi de tre sista intervjuerna och efter det träffades vi igen och gick igenom det sista och sen skickade vi in det vi gjort hittills för en första granskning. Blir spännande att se nästa vecka på seminariet vad vår handledae tycker..

Efter det mötte jag Fredrik på stan och vi käkade indiskt (muuums!) och sen såg vi Beck på bio. Den var bra och underhållande men inte den bästa Beck-filmen jag sett kanske. Men den dög :)

Sen cyklade jag fort fort hem, ville ju inte missa idol och lyxfällan! hehe. Nu tror jag snart att det blir sängen.. Är ganska slut. Imorrn är det heeeelg! Gud vad jag längtar. Det ska bli en lung och skön helg med lite donande tänkte jag.

Solong!

Tack!

Vad glad jag blev för alla kommentarer, tänk att det fanns flera stycken som tyckte att det var kul att jag tagit upp bloggen igen. Då blir man peppad att skriva mer..!

Nu är det snart dags för sängen för mig. Ska bädda med nya fina sängkläder som vi köpte i Ullared och kommer antagligen att sova som en prinsessa precis som vanligt... Har ju hört talas om att man ska sova dåligt eller iallafall sämre när man är gravid men det vettetusan. Det är då ingenting som stämmer in på mig! Sover så himla gott och gärna mååånga timmar per natt. Imorrn måste jag däremot upp ganska tidigt. Vi har en hel del att göra på uppsatsen just nu då den ska lämnas in för första gången på fredag och vi har ju inte kommit så långt än. Har t.ex. våra sista intervjuer imorrn eftermiddag.. Men det känns ändå ganska lugnt, det är ju inte på nått sätt så att den ska vara klar nu utan vi ska väl mer visa hur långt vi har kommit. Och jag tycker att vi har jobbat på bra, tror att det kan komma att bli en riktigt uppsats till slut, om en månad eller så.

Nu blir det borsta gaddarna och knosa ner sig i sängen. God natt!

Välkommen till min nya blogg!

Jag förstår att ni alla har saknat mig sedan jag lade ner min gamla blogg.. Att den lades ner berodde på att den bloggen till stor del handlade om mina försök att gå ner i vikt och helt plötsligt gick pointsräknandet i graven.. Det kan låta trist men det var ju faktiskt bara av en jättefin anledning. Som de flesta vet vid det här laget så berodde det på att jag och Fredrik fick det helt fantastiska beskedet att vi ska få en liten bebis. Därför kommer den här bloggen antagligen till stor del att handla om just den lilla bebisen i magen, men även om mycket annat så klart. Ni som följer den kommer antagligen även att få läsa en hel del om om plugget, matlagning, film, tv, böcker och självklart om mitt vardagliga liv tillsammans med mina vänner och Fredrik.

Och på tal om tv, nu är det dags för ett avsnitt av Unga mödrar, en stund på spikmattan och sedan sjävklart IDOL!

Vi hörs snart igen!


RSS 2.0