Hemma!

En sån bra vecka det varit! Hunnit med att träffa farmor, farfar, kusin, farbror och massa fina vänner. Självklart pappsen också. Bland det bästa av allt har nog varit att hunnit hänga med Liv och Ralf så mycket. Vad jag kommer sakna de nu...
Det har hänt mycket med Sami i veckan. Han har börjat skratta och låta glatt mer. Han verkar förstå mer vad han han tittar på, t.ex. tittade han på Fredrik när han kom in i rummet och sen skrattade han :) Så fin han är! Man blir verkligen mer och mer kär för varje dag.
Ikväll när vi kom hem överraskade han med att först ligga själv i babygymmet under tiden vi packade upp. Tidigare har han aldrig legat där mer än nån liten stund och då bara på morgonen när han varit på sitt bästa humör. Dessutom la jag honom i sängen när han fortfarande var vaken och han låg där vaken en stund och somnade sedan själv utan gnäll. Jag är förstummad!
Det enda småjobbiga jag kan komma på nu är att han fått för sig att inte somna om direkt när han vaknar och vill äta på natten eller tidigt på morgonen.. Inte kul när man är som tröttast! Hoppas att det bara var nått tillfälligt medan vi var borta och rutinerna inte var vad de brukar. Nu blir det till att kämpa för att vi ska få tillbaka det så bra som det var innan med lugna sovande nätter. Det ska nog ordna sig.
Lite bilder på det då!
Plutten låg och träna på mage i förra veckan.. :)
Med hörselkåporna på när vi var på 50-årsfest
Med bästisen Ralf på öppna förskolan i Luleå.
Nu ska här sovas. So long!

Kommentarer
Postat av: Lina

Fy fasen så fin han är snuffsen!;)

2010-05-04 @ 15:06:09
Postat av: Martina

Hej! Vilket liv det blev på min blogg igår, det var verkligen inte avsikten med mitt inlägg. Bara nyfiken på hur du hamnade på min blogg.



Hälsningar Martina

2010-05-06 @ 12:11:19
URL: http://mirtini86.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0