Framme!

Ja, efter veckor av slit med packning, röjning, försäljning av diverse grejer, tentaplugg och allmän stress så är vi äntligen på plats hela familjen i Jönköping. Jag försöker ta det lugnt och tänka att nu är det ingen stress, vi har all tid i världen på oss att packa upp och komma i ordning. Det är dock inte allltid så lätt ;) Det finns ungefär tusen saker jag vill handla; rullgardiner (hej, vi bor i stan på bottenvåningen med stora fönster ut mot gatan och har inget insynsskydd överhuvudtaget), säng, köksbord, soffa, soffbord, växasäng till Sami, skötbord, förvaring till diverse ställen m.m. Listan kan göras lång! Börsen ekar dock tom fortfarande så vi får allt hålla oss lite. På sätt och vis bra att hinna bo in sig först så att vi verkligen hinner se vad som passar och vad vi vill ha. Lägenheten är i alla fall minst lika fin (och stor!) som jag mindes och jag tror att vi kommer att trivas skitbra här. Nu väntar en spännande vecka. Först inskolning på förskolan med Sami måndag-torsdag och sen jobb på fredag. Sjukt kul ska det bli! Det var allt för nu, lovar att återkomma med bilder när vi börjar få lite ordning. So long!

Sjukdomsupdate.

Jag hoppades in i det sista att vi skulle slippa bli sjuka de här fullspäckade veckorna inför flytten, men tji fick jag. Sami blev sjuk i söndags och nu känner jag mig också risig. Jag vet inte om det beror på sömnbristen eller om jag fått samma sjuka som Sami. Han har haft feber i 4 dagar nu, dock lägre idag och igår än söndag och måndag, han är snorig, hostig och stundvis väldigt ledsen. Det verkar dock som att det går åt rätt håll så jag hoppas på lite mer sömn inatt för oss alla. Imorrn måste jag på allvar komma igång med tentaplugget om jag ska klara den här kursen utan omtenta. Vore ju skamligt att åka på sin första omtenta när utbildningen så att säga är klar. Om jag tar några ordentliga pluggdagar nu innan nästa fredag så är jag dock rätt säker på att det kommer gå bra.
Om det inte vore för orkeslösheten jag känner just nu så är faktiskt livet rätt fint just nu. Det är galet snart vi flyttar och jag vet att jag sagt det förr men jag längtar så efter att komma på plats! Jag tror att det får bli allt för nu, tiden och orken för bloggen finns inte riktigt nu. But I'll be back!

Lägg ägg!

En ny frukostfavorit är omelett. Jag bara älskar ägg i alla dess former och om jag äter en omelett till frukost så håller jag mig oftast riktigt mätt ändå till lunchen, något som jag sällan lyckas med när jag äter gröt. Detta trots att det blir ungefär lika mycket kalorier. Protein är bra skit helt enkelt. Fick dessutom det lysande tipset av min vän Liv att blanda i lite keso i omeletten och det var ju en riktig hit, prova det!
Än så länge har jag lyxen att kunna tillaga min frukost och sitta i lugn och ro och äta frukost (och kolla av fejjan och bloggar undet tiden :)) men snart väntar andra tider då jag ska iväg tidigt till jobb och några dagar i veckan dessutom lämna Sami på förskolan. Då kommer jag antagligen inte att ta mig tid att steka omelett och och äta frukost i en halvtimme. Därför är jag nu med och tävlar om att vinna ett Micro-egg!
Micro-egg är en behållare som man
använder för att göra ägg i micron
på supersnabb rekord-tid!
Det tar mellan 20-50 sek
(beroende på hur du vill ha ditt ägg).
Kika in på http://ettdussinpannor.blogspot.com
om du också vill ha chansen att vinna ett Micro-egg eller bara läsa en kul blogg :)
Nu stundar Lyxfällan och Bigrother för min del, TV-kväll. I like!

Bloggtorka deluxe!

Ja jag har varken haft tid eller lust att blogga på sistone. Inte nått vettigt att skriva om heller. Det mesta kretsar runt flytten nu, och skolan så klart. Det känns att det närmar sig nu. Om 2 veckor flyttar Fredrik och Sami och om 3 veckor flyttar jag. Som jag längtar! Det ska bli grymt skönt att ha det överstökat och vara på plats men det känns långt borta just nu. Vi har börjat packa och greja men det går ju inte fort, inte när man har en liten kille att ta hand om samtigt och jag är i skolan hela dagarna. Nu i helgen åker vi till Luleå också så då blir det inget gjort. Men jag är inte så orolig, det är klart vi hinner. Det är bara jobbigt när man har allt framför sig! Nåja, nu tänker jag i alla fall njuta av några dagar utan vare sig plugg eller flyttfixande. Det ska bli riktigt fint att träffa alla fina där uppe, för nu dröjer det till nästan gång. Nu blir det sängen för en riktigt trött tjej.
So long!

RSS 2.0