Måendet.

Jag är verkligen otroligt dålig på att blogga just nu, men jag hinner inte riktigt med. Eller mitt liv innehåller för många andra ingredienser och bloggen blir bortproriterad.
Jag trivs i alla fall bra på praktiken här i Norrköping också, och i staden med. Det är grymt skönt med gångavstånd och jag promenerar tappert fram och tillbaka varje dag trots att vintern slagit till även här. Det börjar visa sig på vågen att jag sköter mig bra, men resultatet får ni när mina 5 veckor här är slut (2 klara, 3 to go.)
Idag är Fredrik i Västerås för att fira Sammy som fyller år. Jag och Sami stannade hemma och myser, det känns fint att vara ensamma det har vi inte varit sen Fredrik tog över föräldraledigheten. Imorrn ska vi åka på julmarknad i gamla Linköping tillsammans med Marie. Så himla fint det är att ha Marie nära igen och träffas och umgås dagligen, det har jag saknat massor.
I övrigt kan jag väl bara säga att vi lever och mår jättebra. Jag mår bättre än på länge, dels för att jag gör nått kul och utvecklande om dagarna och dessutom får komma hem till världens finaste familj. Kärleken till Sami växer, mer än någonsin nu när jag fått lite perspektiv.
Nu väntar myslördagskväll! So long!

Norrköping.

Nu är vi på plats i Norrköping och jag har gjort första dagen på praktiken här. Lägenheten är najs och praktiken verkar bra också. Att lämna praktikplatsen i Jönköping kändes trist, jag trivdes verkligen riktigt bra där. Det är dock grymt skönt att slippa pendlingen!
Min viktresa har gått åt skogen medan vi bott i Värnamo, av många anledningar men jag orkar inte ens bortförklara mig. Jag hade såklart kunnat gå ner i vikt även då om jag ansträngt mig, men viljan och orken var inte tillräcklig. Men nu är jag peppad som tusan igen. Sträckan mellan hemmet och praktiken är ca 4km (45 minuters promenad) och jag tänker gå varje dag fram och tillbaka har jag bestämt. Det och pointsräkningen borde kunna leda till en bra viktnedgång under dessa 5 veckor.
Nu blir det chill och mys med stora älsklingen!
So long!

Barnmat.

Tallin var bra. Nu är jag dock tröttare än tröttast då jag inte är riktigt frisk än. Nu ska jag inte ropa hej, men en mycket trevlig nyhet för mig och Fredrik är att Sami finally verkar börja klara sig utan mat om nätterna. Imorrn börjar sista dagen på praktiken i Jönköping, det ska bli en kul vecka då jag ska få fixa med en litet projekt själv. Jag kommer sakna folket efter fredagen, jag kommer dock inte att sakna pendlingen och är mer säker än någonsin på att jag ska bo nära mitt jobb i framtiden. För en stund sedan anmälde jag mig till att få prova på Småfolks nya sortiment av barnamt, hoppas vi kommer med. Det är kul att prova nya sorter, och gratis dessutom!
http://smartsontestpilot.se/semper-smafolk/bli-testpilot/

                                             

Dagens fniss.

Jag: Nu ska jag äta ägg. Ägg, ägg, ägg.
Fredrik: Hey, stenåldern ringde och ville ha tillbaka sitt språk.

Torsk på Tallin.

Jag har varit riktigt sjuk i dagarna två men nu börjar det ordna upp sig. Imorrn blir det praktik igen och sen långhelg. Idag har vi laddat upp genom att se "Torsk på Tallin". Fniss! Den håller även så här 10 år senare :)
Det är nått speciellt med Sami just nu, vet inte om det är att han utvecklats så mycket så sista tiden eller att jag fått lite perspektiv men fifasiken så fin han är. Jag dör av kärlek hela tiden (metaforiskt alltså.. ja ni fattar;)). Nu ska jag duscha och sova så jag orkar med morgondagen trots att jag inte är helt frisk än.
Tack Liv för hjälpen med bloggdesignen, du är bäst!
So long.

RSS 2.0