Det måste vara nått fel på mig!

Jag har börjat tycka att det är så otroligt mysigt att kliva upp när det är mörkt ute. Får riktiga myskänslor i kroppen och börjar längta till jul. Hallå? Det är inte jag att känna så. Jag brukar ju få ångest över mörkret och jul brukar jag bara se fram emot om det innebär en utlandsresa (vilket det inte gör i år). Jag har hört att graviditeter kan ställa till med tokiga grejer, men det här? Nåja, jag klagar inte.. Jag myser vidare :)

Kommentarer
Postat av: Ellen

Men hallå jag trodde jag var ensam jag har oxå julkänslor eller längtar till jul när jag stiger upp i ottan och det är mörkt ute kanske en myslampa lyser i hallen:)

2009-10-16 @ 13:18:37
URL: http://ellensaventyr.blogspot.com
Postat av: Livan

HAHA!!

Ulrika sa till mig att jag skulle få så där, och jag skulle minsann hålla på att julpynta och julbaka minst hela december. Jag har inte börjat få några sånna tankar och känslor. Fast jul är ju min favorit tid på året. Det inkluderar ju god mat (som man får frossa) och en massa spel och skratt med nära och kära! UNDERBART. Så det kan ju vara så att eftersom jag redan har den biten så blir jag inte så påverkad nu.



Men va roligt att du har fått sådär! Säg till när du börjar julpynta och julbaka då :)

2009-10-17 @ 15:00:40
URL: http://liivligt.blogg.se/
Postat av: Malla

Va mysigt! De där hormonerna kan verkligen både ställa till med saker samt skapa underverk. Ta vara på känslan :)



Men du... får jag se hur FET OCH LAT du blivit någon gång? Förmodligen inte på riktigt, så därför väntar jag med spänning på en bild.



Puss och kram!

2009-10-18 @ 11:01:02
URL: http://www.pachamalla.net
Postat av: Jenny och Mamma

Jag har introducerat mamma i din blogg.

Vi vill se en magbild!!

Kram

2009-10-18 @ 14:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0